Župan

Borut Kolar, župan občine Gorišnica

V drugem krogu županskih volitev občine Gorišnica ste mi občani namenili 58,85-% podporo, za kar sem neizmerno vesel in se vam vsem iskreno zahvaljujem. S tem ste izrazili, da si v Gorišnici želite nekaj mladega, drugačnega, ambicioznega …, ter da si želite v občino vnesti nov veter in zagon, ki ga, kot tudi sam menim, naša občina potrebuje.

Med kampanjo nikoli nisem ponujal nekaj, kar ne bi bilo mogoče realizirati – ponujal sem realne projekte, ki se jih bom s svojo ekipo med mandatom trudil realizirati v čim večji možni meri.

Na tem mestu bi se rad zahvalil prav vsem – predvsem pa vam, spoštovane volivke in volivci, da verjamete vame, v moje projekte in ideje. Hvala, da ste bili med kampanjo pripravljeni sodelovati z menoj, mi pomagali in ponujali ideje za izboljšave, predstavili šibke točke ter odprte možnosti naše čudovite občine.

Menim, da sem z vsemi komuniciral korektno in pošteno. Med kampanjo sem se trudil čim bolj približati vsem občanom ter splesti posebno vez, ki jo želim tudi med županovanjem ohranjati in še bolj utrjevati, saj bo le tako naša občina dosegla napredek, ki si ga vsi želimo. Zagotavljam vam, da se bom po svojih najboljših močeh trudil delati v dobrobit vseh nas.

Skupaj zmoremo več!

Borut Kolar, župan občine Gorišnica

Občina Gorišnica

Gorišnica 83 a, 2272 Gorišnica

Uradne ure občine:

Pon.: 8.00 – 12.00 in 13.00 – 15.00

Sreda: 8.00 – 12.00 in 13.00 – 17.00

Petek: 8.00 – 13.00

Aktualne novice

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi aktualne novice.

Občina Gorišnica © 2023. Vse pravice pridržane.

Skip to content